Son yıllarda yaşam tarzı olarak da yükselen bir trend haline gelen minimalizm, banyo kültürüne yön veren Türk markası ORKA Banyo koleksiyonunda Mono serisinde hayat buluyor. Gözü yormayan sade hatlarla tasarlanan Mono serisi, yalın işlevselliği ile banyolarda minimalizmi gün yüzüne çıkarıyor. 

Üstün tasarım ve teknolojiyi buluşturarak banyo kültürüne yön veren ORKA Banyo, Mono serisi ile minimalizmi banyolara yansıtıyor. Sade hatlarla tasarlanan ve genel kompozisyonda gözü yormayan Mono serisi, nötr renklerinin etkisiyle geniş ve ferah banyolar yaratıyor. Açık gri mermer ve antrasit gri mermer desen olmak üzere iki renk alternatifi bulunan Mono serisi taş yüzeyli MDF-LAM ve tezgah üstü seramik lavabodan oluşuyor.

Ahşap malzeme MDF-LAM’ın kolay temizlenebilme özelliğiyle seri, kullanıcısına kolay hijyen avantajı sağlıyor. Minimalizm akımına uygun olarak işlevselliği olmayan hiçbir detayın yer almadığı Mono serisinde gövde ve tezgah monoblok olarak birleştirilerek ince minimal bir hat oluşturuyor. Serinin işlevselliğini yansıtan gizli çekmece, kullanıcılara geniş depolama alanı sunuyor. Çift lavabolu veya tek lavabolu seçenekleriyle üç farklı alt modül ölçüsü bulunan seride ayna veya boy dolabı da isteğe göre tercih edilebiliyor. Çerçevesiz ayna sade çizgisiyle tasarımı tamamlarken güçlü led aydınlatması fonksiyonel yapıyı vurguluyor.