Geniş oturma alanı ve minderleriyle konforlu bir deneyim yaşatan Oscar Oturma Grubu, zarif ayak formuyla da yalın bir natürellik sunuyor. Modern tasarımıyla zamansız bir şıklık vadeden Oscar Oturma Grubu, her türlü hava koşuluna dayanıklı teak ağacının kusursuz birleşiminden oluşuyor.

Açık havanın ruhunu değiştiren bahçe mobilyası markası L’unica, 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonunun yeni üyesi Oscar Oturma Grubu ile bahçe, balkon ve teraslarda zamansız bir şıklık sunuyor. Modern tasarımıyla etkileyici bir görünüm sergileyen Oscar Oturma Grubu, geniş oturma alanı ve minderleriyle kusursuz konfor sağlıyor. Zarif ayak formuyla yalın bir natürellik sunan Oscar Oturma Grubu, aynı zamanda iddialı bir duruşa sahip.

Her türlü hava koşullarına dayanıklı teak ağacının kusursuz birleşiminden oluşan Oscar Oturma Grubu’na, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line markalarının ürünlerini de bünyesinde satışa sunan L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini ve Avustralyalı Tiipii Bed’in yanı sıra Fransız Fermob, Les Jardins ve Alman Hoefats ürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2020 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

www.lunica.com.tr