Casablu’yu tam da bu yaşam tarzını elde edebilmeniz için inşa ediyoruz.

Uygun ödeme koşullarıyla alıcılarını bekleyen proje, benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Emlak konut projeleri arasında yerini alan CASABLU’da 120 konut seçeneği bulunuyor ve %85 oranında daireler deniz manzaralıdır.

Üstelik Büyükçekmece’de ulaşım ve alışveriş ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz bir lokasyonda bulunuyoruz.

CASABLU’da yaşamı hemen deneyimleyebilmek için sanal olarak dairelerimizi sitemizden dolaşabilirsiniz.

Casablu, deniz manzarasını önünüze seren eşsiz konut seçenekleri ile Büyükçekmece’de yükseliyor. Uygun ödeme koşulları ile alıcılarını bekleyen proje, benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Emlak konut projeleri arasında yerini alan Casablu’da 120 konut seçeneği bulunuyor.

Casablu ile Denizin Işıltısı Tüm Gün Evinize Dolacak!

Deniz manzaralı konut seçenekleri ile benzersiz bir yaşam deneyimi sunan projede 2 blok bulunuyor. A ve B blok olarak ayrılan projede A bloğun her katında 9 daire, B bloğun her katında 11 daire seçeneği bulunuyor. Casablu’daki projelerin %85’i deniz manzarasına sahip. Ayrıca giriş katındaki konutlarda bahçe kullanım alanları bulunuyor. 120 konut bulunan proje,  deniz manzarası ve her geçen gün yatırım değeri yükselen konumu ile alıcılarına fırsatlar sunuyor.

Büyükçekmece konut projeleri arasında yerini alan proje, uygun ödeme koşulları ile alıcılarını bekliyor. Satılık daire seçeneklerini, örnek daireler üzerinden inceleyebilir, kendiniz için uygun gördüğünüz konutu tercih edebilirsiniz. Farklı daire seçeneklerinin yer aldığı konutların genişliği 65 m²’den başlayıp, 234 m²’ye kadar devam ediyor. Deniz manzarasını önünüze seren konut seçenekleri ile güzel bir güne başlayacak, ferah bir ortamda yaşamının huzuruna kavuşacaksınız.

Geniş Yeşil Alan Kullanımı ile Doğayı Hissedeceksiniz!

Casablu, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi ve 12 ay boyunca deniz manzarasına sahip olmanın keyfini yaşayacağınız konut seçenekleri ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi  olan Büyükçekmece’de hayat buluyor. Mutlu İnşaat tarafından geliştirilen proje, 4.000 m²’lik bir alan üzerinde yükseliyor. Projenin 2.300 m²’si ise yeşil alanlardan oluşuyor. Proje, masmavi İstanbul  manzarasını özel peyzajlı yeşil alanlar ile tamamlıyor ve konut alıcıları için benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.

Casablu’da konut alıcıları için her detayın düşünüldüğü kapalı sosyal alanlar bulunuyor. Sosyal donatılar arasında sauna, buhar odası, Türk Hamamı, yüzme havuzu, fitness alanı gibi imkanlar bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın sahili ile ön plana çıkan bölgesi olan Büyükçekemece’de, ayrıcalıklı imkanlar sunan proje, A ve B blok olarak ayrılan yapılar ile Mutlu İnşaat tarafından geliştirilmiştir. Proje, ferah ve geniş daire seçenekleri ile dikkat çekiyor. Projede yer alan daireler, farklı metrekare seçenekleri ile İstanbul'da konut almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor!

Yatırım Değeri Yüksek Konutlar

İstanbul deniz manzaralı konut projeleri arasında yerini alan Casablu, uygun ödeme koşulları ile alıcılarını bekliyor. Ulaşım ağları ve bağlantı yollarına yakın lokasyonu ile şehrin yatırım değeri en yüksek lokasyonlarından biri olan Büyükçekmece, yeni konut projelerinin hız kesmeden geliştirildiği ve hayata geçirildiği bölgeler arasında yerini alıyor. Yatırım değeri ile dikkat çeken ve konut almak isteyen kitlenin tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi ile dikkat çeken Büyükçekmece, özellikle lokasyon özellikleri ile yatırım için en değerli lokasyonlardan biri olarak öne çıkıyor!