Isıtma sistemleri de konfor şartlarının sağlanmasında ve beklentilerin karşılanmasında kritik rol oynuyor. Özellikle soğuk havalarda cafe ve restoranların açık alanlarında konfor şartlarını sağlamak amacıyla kullanılan ısıtma sistemleri, müşterilerin mekân tercihini etkileyen kriterler arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

Çukurova Isı, estetik ve kullanışlı tasarıma sahip Goldsun Elite Seramik Plakalı Radyant Isıtıcılar ile cafe ve restoranların açık alanlarında istenen konfor şartlarını kolayca sağlıyor. Piyasadaki muadillerine göre ısıtmada yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlayan Goldsun Elite, işletmelerin ısıtmadan kaynaklı enerji giderlerini de düşürüyor.

Pandemi önlemlerinin kalkmasıyla beraber cafe ve restoran dünyası hareketlenmeye başladı. Ancak cafe ve restoranlarda müşteri sadakati oluşturmak pek de kolay değil. Tercih edilen bir işletme olmak için yalnızca iyi bir menü sunmak yeterli olmuyor. Rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı cafe ve restoranlarda; sunulan yemeğin lezzeti, hizmet kalitesi ve ortamdaki konfor şartları, müşterilerin restoran seçimlerini etkileyen faktörler arasında yer alıyor. 

Soğuk havalarda, cafe ve restoranların açık alanlarında konfor şartlarını sağlayabilmek amacıyla kullanılan ısıtma sistemleri de müşterilerin mekân tercihinde önemli rol oynuyor. 

Müşterilerine konforlu ortamlar sunmak ve böylece rekabetin yoğun olarak yaşandığı endüstri içerisinde ön plana çıkmak isteyen işletmeler, açık alan ısıtmasına hassasiyetle yaklaşıyor. İşletmelerin ısıtıcı tercihindeki kriterleri ise; tasarruf, estetik ve konfor oluyor. 

Isıtma sektörünün lider markası Çukurova Isı, cafe ve restoranların ısıtmasında konforlu ve bütçe dostu çözümler sunuyor. 

Konforlu, hızlı ve tasarruflu ısıtma

Estetik ve kullanışlı tasarıma sahip Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcıların üç kademeli yakma sistemi ile cafe ve restoranlarda istenen konfor şartları kolayca sağlanıyor. Goldsun Elite ısıtıcılarda bulunan reflektör de konfor şartlarının sağlanmasında önemli rol oynuyor. Cihazlardan yayılan enerjinin havaya değil, mekândaki müşterilere doğru yönlendirmesini sağlayan reflektör aynı zamanda hızlı ve tasarruflu ısıtma avantajı da sunuyor.

Rüzgâr akımlarını yüzde 100 kesiyor

Elite serisi ısıtıcılarda seramik plakaların önüne yerleştirilen saydam seramikten üretilen camlar da karşıdan gelen rüzgâr akımlarını yüzde 100 kesiyor. Isındıkça saydamlığı artan cam, ışınımın daha geniş alanlara yayılmasını sağlıyor.

Uzun ömürlü

Üstün donanımsal özelliklere sahip olan Goldsun Elite, 600 derece sıcaklığa dayanıklı dış kasası ile açık alanlarda uzun yıllar kullanım avantajı da sunuyor. Goldsun Elite’nin ön yüzeyindeki ızgara ve ısı kalkanı ise 1000 derece sıcaklığa dayanıklı, paslanmayan ve dökülmeyen seramik ile kaplanıyor. 

Yüzde 20 daha verimli

Piyasadaki en yüksek yanma ve ışınım verimine sahip olan bu plakaların önüne takılan paslanmaz çelik ızgaralar sayesinde cihaz veriminde yüzde 20 artış sağlanıyor.

Yüzde 40’a varan enerji tasarrufu 

Piyasadaki muadillerine göre ısıtmada yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlayan Goldsun Elite Seramik Plakalı Radyant Isıtıcılar, 1 ila 3 yıl kadar kısa bir sürede kendini amorti ediyor.