Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı inşaat ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir ilçesinde inşa edilen Avrasya Konutları Başakşehir yatay mimari konsepte sahip olan Avrasya Konutları Başakşehir bölgenin yatırım değeri en yüksek bölgesinde Fuzul yapı tarafından satışlarına başlandı.

Avrasya Konutları projesinden daire almak karlı yatırım mı? Aile sitesi mi olacak? Değer kazanır mı? gibi soruları cevaplamak için Proje Analiz ekibimiz bölgeyi ve Projeyi araştırma yaptık Bölge çok hızlı gelişen ve değer kazanan bir bölge , Son yıllara yabancı yatırımcının çok olduğu bir bölge ,Yatırım için ideal bir bölge , Ailesiyle oturmak için çok uygunluk derecesini son yıllarda yabancı yatırımcıların çok olması komşuluk ilişkilerinin çok olmayacağı bir bölge olma durumunda ,yatay mimari bir nebze komşuluk ilişkilerini güçlendirse de kültürünü bilmediğin bir kapı komşusu olabilir.

Avrasya Konutları Başakşehir  şu şekilde inşa ediliyor 4-8-10 katlı blokların yükseldiği Avrasya Konutları Başakşehir Emlak Konut projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerinden oluşuyor. Avrasya Millet Bahçesi projesinde yürüme mesafesinde olan Avrasya Konutları Başakşehir Fuzul İnşaat imzası taşıyor.  Yüzde 80 peyzaj alanına sahip olan Avrasya Konutları Başakşehir Emlak Konut projesinde yürüyüş parkuru, açık ve kapalı dinlenme terası, restoranlar, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve kafeler gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Avrasya Konutları Başakşehir nerede? Tıklayınız. Avrasya Konutları Başakşehir adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avrasya Konutları Başakşehir iletişim bilgisi şu şekilde; Avrasya Konutları Başakşehir adres : Başakşehir Mah. Hekim Sok. Başakşehir Avrasya Konutları Satış Ofisi Başakşehir - İstanbul Avrasya Konutları Başakşehir telefon : 444 0 156