Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip Antteras Nev projesinde satışların yüzde 60’ı tamamlandı. Kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip proje, az katlı bloklarıyla dikkat çekiyor.

ant-yapı2 

 

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, ilk etabında yoğun ilgi gören Antteras projesinin devamı niteliğinde olan Antteras Nev’in satışlarına devam ediyor. Tüm ihtiyaçları karşılayabilecek konut seçenekleriyle tasarlanan projede; bahçe dubleksi, çatı dubleksi seçeneklerinin yanı sıra 3+1 ve 4+1 konut tipleri de bulunuyor.

Antteras Nev az katlı tasarımıyla dikkat çekiyor.

 

Muhteşem boğaz manzarasına sahip Beylerbeyi Küplüce’deki Antteras Nev, 6 bloktan oluşuyor.  Projede, büyüklüğü 170 m² ile 321 m² arasında değişen alternatif konutlar bulunuyor. İstanbul Beylerbeyi semtinin 18’inci yüzyıl mimarisinin izini süren ve en fazla altı katlı yapılardan oluşan Antteras Nev, 12 adet bahçe dubleksi, 12 adet çatı dubleksi, 24 adet 4+1, 6 adet 3+1 dairesiyle yepyeni bir yaşam için sakinlerini bekliyor. Şehrin içinde ama karmaşadan uzak bir semtte yer alan Antteras Nev, tüm ulaşım arterlerine yakın olmasıyla da ön plana çıkıyor.

 

Satışların yüzde 60’ı tamamlandı.

Antteras Nev’in Beylerbeyi’nde semtin tarihi dokusuyla bütünleşen ve benzersiz bir mahalle konseptiyle tasarlanan bir proje olduğunun altını çizen Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Beylerbeyi’nde yaşamanın keyifli yanlarını ortaya çıkaran projemiz deniz manzarasına hâkim konumuyla ön plana çıkıyor. Rengi, dokusu ve tasarımlarıyla 18’inci yüzyıl mimarisi ile tasarlanan Antteras Nev’de; çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, barbekü mekanları, otopark ve kafeterya gibi sosyal alanlar ile de tam bir site hayatı mevcut. Antteras Nev, 6 blokta 54 adet konuttan oluşuyor. Haziran 2022 tarihinde başladığımız projemizin yüzde 60’ı satıldı. Projemizi 2023 yılının sonunda sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.