Samandıra ve Sancaktepe’de Blue Garden Projeleri Cazip ödeme imkanları ve Lansmana özel fiyat avantajı ile sizi bekliyor!

Blue Garden Projelerinde 1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçenekler sunuyor.

Farklı daire tipleri ihtiyaçlarınıza göre tasarlandı. Özenle planlanmış geniş salonlar ve lezzetlerin buluşma noktası mutfaklar sizleri bekliyor!

Sizin için tüm olanaklarla donatılmış bir yaşam alanı tasarladık. Daireler tüm modern özelliklerle tasarlandı, mobilyalar ihtiyaçlarınıza göre tasarlandı. Sizlerle buluşmak için heyecanlıyız!

 Blue Garden Sancaktepe Projesi

Tüm detaylarda birinci sınıf işçilik birinci sınıf malzemelerle hazırlandı! Konut sektörünün tecrübesi Işıklı Mimarlık imzasıyla!

Sancak tepenin Kalbinde, Eşsiz Konumda Sınırlı Sayıda Fırsat!

Yeni satışa çıkan dairelerimizde sınırlı sayıda sunduğumuz ön satış ayıracağınızı yakalayın!

2+1 Daire Tipi

Blue Garden Sancaktepe'nin 120 m2 brüt alana sahip 2+1 daireleri modern iç ve dış tasarımıyla hayatı en iyi şekilde yaşayanların adresidir. Mimarinin son trendlerine göre tasarlanan 2+1 daireler, yaşam konforunuzu artıracak detaylarla birlikte sizlere bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.

3+1 Daire Tipi

Blue Garden Sancaktepe'nin 155 m2 brüt alana sahip 3+1 daireleri genç ve dinamik bir bakış açısıyla inşa edilirken aynı zamanda aile sıcaklığını sağlayan tüm mekânsal fonksiyonlar da göz önüne alınmıştır. Sunduğu mekânsal çözümler ve modern mimarisiyle Blue Garden Sancaktepe'nin 3+1 daireleri mutlu ve konforlu bir hayatın ayrılmaz parçası olacak.

Sizin için planlanmış sosyal imkanlar

Blue Garden Sancaktepe bir evden daha fazlası! Yaşam için tasarlandı!

 Blue Garden Sancaktepe

Farklı sosyal alanlar özenle planlandı ve sizin için hazırlandı. Güvenli ve konforlu yaşam hiç bu kadar kolay ve ulaşılabilir olmamıştı, geç kalmayın lansmana özel fırsatlar bir daha gelmez!

Yeni buluşma noktanız evinizin altında!

Sancaktepenin merkezi adresiniz olacak. Ticari alanlarla projeye değer katan kafeler, restoranlar ve daha fazlası hemen evinizin altında!

Marketiniz, manavınız ve arkadaşlarınızla buluşacağınız eğlenceli dakikalar geçireceğiniz semtinizin kafesi hemen yanı başınızda. Dahası en kolay noktada, farklı ulaşım seçenekleri ile mükemmel konumda! Geç kalmadan yerinizi ayırtın!

  • Kapalı otopark
  • %70 e varan yeşil alan
  • Kafe ve restoran alanları
  • Mağazalar
  • Çocuk Parkı
  • 7/24 güvenlik
  • Kolay ulaşım
  • Türk Hamamı, Sauna ve Buhar odası
  • Basketbol sahası
  • Peyzaj Alanları ve Kamelyalar