BİREVİM, Şubat ayında, Stevie Awards çatısı altında bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”tan 4 ödül birden almıştı. Dünyanın farklı yerlerindeki uzmanlardan oluşan jüri heyeti tarafından, BİREVİM’in özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin, “bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm” şeklinde değerlendirilmesi dikkat çekti.

Geliştirdiği özgün “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemiyle, 4 yıl gibi kısa bir zamanda sektörünün lokomotif gücü haline gelen “BİREVİM”, bu başarısıyla dünyanın da dikkatini çekiyor. 2018 ve 2019 yıllarında, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden Stevie Awards’tan toplam 10 ödül alan markaya; bu sene ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta aldığı 3 Altın, 1 Gümüş ödülü, dijital olarak düzenlenen törenle takdim edildi. Marka böylece, kurulduğu 4 yıl içinde, Stevie Awards ödüllerini 14’e ve toplam ödül sayısını 21’e yükseltti.

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödül verilen “2020 MENA Stevie Awards”ta BİREVİM; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödüle layık görülürken; “Pazarlama” kategorisinde Gümüş ödül aldı. Ödül törenine, eski Arsenal futbolcusu Tony Adams, Game of Thrones dublörü Vladimir Furdik, Lord of the Rings filmi oyuncularından Steve Austin ve Bobbi Brown Cosmetics kurucusu Bobbi Brown konuk olarak katıldı.

Jüri yorumları: “Bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm, tebrikler!”

Dünyanın farklı yerlerinden uzmanlardan oluşan jüri heyeti tarafından, BİREVİM’in özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin, “bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm” şeklinde değerlendirilmesi dikkat çekti. Jüri üyelerinin bazı yorumları şöyle: “Bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm, tebrikler!”… “Düşük gelirli ailelere ev, araç sahibi edinme ve planlanabilir somut ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kendine özgü bir yaklaşım”… “Misafirperverliğe dayalı olarak ve üst düzey müşteri memnuniyeti yaklaşımı yoluyla müşteri ilişkilerinde değer yaratma stratejisi son derece iyi bir biçimde tasarlanmış.”…

Ödüllerle ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Genel Müdürü Mahir Orak, bu ödüllerin, sektöre ve ülkeye kazandırdıkları özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin küresel çapta tescili anlamına geldiğinin altını çizerek; “Bu yorum bizim yorumumuz değil; jüri üyelerinin resmi yorumlarıdır. Bunun jüri üyeleri tarafından açıklıkla ifade edilmesi, bizi aldığımız ödüller kadar sevindirdi. Dünyanın bambaşka yerlerinden seçilen, alanının uzmanı bu profesyonellerin yorumları gerçekten son derece motive edici.” dedi.

Orak: Biz müşterilerimizi “tasarruf sahipleri” olarak adlandırıyoruz ve aslında her birini birer, “tasarruf finansı” girişimcisi olarak görüyoruz.

Özellikle “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” ödülünün kendileri için önemine dikkat çeken Orak, sözlerini şöyle tamamladı: “Çünkü biz, kurulduğumuz 4 yıl gibi kısa bir zamanda, ülkemizde müşteri ilişkilerine farklı bir anlam kazandırdık. Biz müşterilerimizi “tasarruf sahipleri” olarak adlandırıyoruz ve aslında her birini birer, “tasarruf finansı” girişimcisi olarak görüyoruz. Aldığımız bu ödül, bu yaklaşımımızın uluslararası tescilidir. Bundan ayrıca gurur duyuyoruz. Ödüllerin geleceğe ilişkin bize sağladığı bir diğer kazanım ise, özellikle 1.000 kişiyi aşan çalışanlarımıza, Stevie Awards ödüllerinin kazandırdığı motivasyon etkisidir. Birevim ailesinde bu ödülü almamızda emeği geçenlere ve bize bu ödülleri layık gören herkese teşekkür ediyoruz.”

BİREVİM’in Ödül Koleksiyonu

Stevie Awards:

2020-MENA Stevie Awards-Toplam 4 ödül

“Yenilikçilik” (Altın Ödül)

“Yenilikçi Yönetim” (Altın Ödül)

“Yenilikçi Müşteri İlişkileri” (Altın Ödül)

“Pazarlama” (Gümüş Ödül)

2019-Toplam 6 ödül

BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’nin, “Yılın CEO’su Altın Ödülü”

“Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri” (Altın Ödül)

“Yılın En İyi Satış Büyümesi Başarısı” (Gümüş Ödül)

“Yılın En İyi Tüketici Ürün ve Hizmetleri” (Gümüş Ödül)

“Yılın En İyi Müşteri Memnuniyeti” (Bronz Ödül)

“Yılın En İyi Müşteri Servisi Halk Oylaması” (Özel Ödül)

2018-Toplam 4 ödül..

“Uluslararası Yılın Satış Ayrıcalığı” (Altın Ödül)

“Uluslararası Yılın Pazarlama Programı” (Altın Ödül)

“Uluslararası Başarılı Müşteri Hizmetleri” (Gümüş Ödül)

“Uluslararası Yılın İnovasyonu” (Bronz Ödül)

BİREVİM’in 2017 yılından bu yana layık görüldüğü diğer ödüller ise şöyle:

Bu sene:

“A.C.E Awards, tüm kategorilerde “En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Marka Ödülü”

Yine “A.C.E Awards, bu yıl ilk kez açılan “Tasarrufa Dayalı Finans Sektörü” kategorisinde “Diamond Ödülü”

2019-

İngiltere, “Uluslararası En İyi İnovasyon Ödülü”

İngiltere, “Uluslararası En İyi Ürün ve Hizmet Ödülü”

Şikayetvar.comun, “Tüm Zamanların En Yüksek Müşteri Memnuniyeti ve Teşekkür Oranı Özel Ödülü”

2018-“Konya Anadolu Kalite Zirvesi-Uluslararası Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Üstün Kalite Ödülü”

2017-“Paris Uluslararası Altın Kalite Ödülü”