Beylikdüzü özellikle son yılların en çok tercih edilen bölgelerin başında geliyor bu bölgede konut üreten bir çok firma var hangi firmalar müşterilerini memnun ediyor işte tek tek firmaların yaptıkları projeleri mercek altına aldık yerinde inceleyerek siz değerli okuyucularımız yatırım yön vermek için emlak rehberi hazırlamış olduk.

Bölgede Yeni Projeleride m2 birim fiyatı 4000 TL - 6500 TL arasında değişiyor .


  • İhlas yapının Bölgede ürettiği bir çok proje var 1993 yılında temelini attığı ve 1997 yılında teslim ettiği ihlas marmara evleri serisi 2. kısım 3. kısım  derken 4. kısım temellerini attı ve ön satışlara başlandı. İhlas yapı yaptığı projelerin arkasında duran nadir firmalardan biri bol yeşil alanlı cami ,okul, kreş, insanların ihtiyaçlarını karşılacağı tüm imkanları yaptıkları sitenin içinde inşa ederek Türkiye'de tek firma diyebilirim ve her projesinde daire alan kazanıyor.


  • Gül yapı yine Beylikdüzü ilçesinde bir çok projenin arkasında bulunan firma yaptıkları projeler kaliteli  ve yaşanabilir alanlar orta ölçekte üretiyor . Bazı projeleri fiyat yönünden çok yüksek kısacası yatırımcısına kazandırmıyor 4 yıl sonra olabilecek fiyatı şimdiden satıyor ayrıca bir projesinde çok ender görülür bir şeyle karşılaştık Kavaklı Konakları Projesi siz daire aldınız sanıyorsunuz ama sizin daireniz ticari görünüyor kredi almak isteyenler için faiz oranı çok yüksek olmuş oluyor Gül yapı için tamam bir marka firma diye düşünebilirsiniz ama hiç göründüğü gibi bir değil.


  • Demir inşaat Bir iki yıl öncesine kadar bir çok projesi Esenyurt ilçesinde yapıyordu son 4 yıldır Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgelerine kaydı Esenyurt ilçesindeki projelerini incelediğimizde binalar bir birine çok yakın sık doğal yeşil alan yerine yapay yeşil alanlar inşa ediyor. Ürettiği projelerde malzeme kalitesi çok kaliteli değil ,projelerde 1+1 daireleri karma yapıyor aile yaşamının az olduğu projeler daha çok yapıyor 3+1 daire ile 1+1 aynı site içinde aynı blokta olma olasılığı var fiyat yönüyle bakıldığında en son ziyaret ettiğim Demir Country projesi bölgeye göre fiyatları yüksek