İstanbul’da şehrin merkezinin yanı başında, doğayla iç içe atmosferiyle konforlu bir konaklama imkânı sunan Park Inn by Radisson Odayeri, Sotto Restaurant’ı ve havuzuyla Kurban Bayramı’nda keyifle vakit geçirilebilecek nadir mekânlardan biri olarak öne çıkıyor.

Doğum günü, düğün, havuz başı partileri veya özel organizasyonlarda doğa ile iç içe keyifli bir vakit geçirmek için Park Inn by Radisson Odayeri, ormana bakan yeşil alanları ve şık restoranıyla hizmet veriyor.

Güne Keyifli bir Kahvaltı ile Başlayın  

Park Inn by Radisson Odayeri’nin gastro mekânlarından Sotto Restaurant, geniş alanı ve ferah ambiyansı ile özellikle hafta sonlarında sunduğu serpme kahvaltısıyla öne çıkıyor. 360 derece cam ile çevrelenmiş şık bir tasarıma sahip olan Sotto Restaurant, açılır kapanır tavanı ve camları ile adeta açık havada yemek yeme hissi oluşturuyor.

Bayram Tatilinin Adresi Park Inn by Radisson Odayeri1

Havuz Keyfiyle Güne Devam

Sotto Restaurant’ta yapılacak kahvaltının ardından misafirler, bu sıcak havalarda Park Inn by Radisson Odayeri’nin havuzunda keyifle serinleyebiliyor. Kurban Bayramı’nda otelin serpe kahvaltısını tercih edenler, havuzdan %15 indirimle faydalanabilecek.

HAKKINDA:

Toplam 97 odasıyla Park Inn by Radisson Istanbul Airport Odayeri, açık havuzu, fitness salonu ve farklı büyüklüklerde 5 adet toplantı salonuyla İstanbul’un birçok yerine yaklaşık 30 dakikalık mesafede misafirlerini ağırlıyor.

Bayram Tatilinin Adresi Park Inn by Radisson Odayeri