Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Babacan Central projesi 138 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 667 adet residence, dairesi ve 198 adet ofis ve 125 adet ticari ünite yer alıyor.

Beylikdüzü Migros Avm Alt Kısmında ve Skyport residence Yanına 3 blok olarak inşa ediliyor ve Marmara Park AVM'nin karşısında yer alan Babacan Central projesi toplu taşıma araçlarına da yakın bir konumda yer alıyor.

Babacan Central  Projesi

Merakla beklenen projede Lansmanı ve satışları ne zaman başlıyor fiyatlarının ne kadardan satışa çıkacağı merak konusu , yabancı satışlarına mı ağırlık verilecek daha çok yerli müşteriye mi satış yapılması planlanıyor.

Tüm ulaşım akslarının merkezinde, E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Central ile şehrin trafiğinden ve karmaşasından sıyrılabileceksiniz.

Evlerinde sunduğu teras jakuzisi ve bahçesiyle ister manzaranın keyfine dalacaksınız, ister günün tadını çıkaracaksınız.

Üç blok ve cadde dükkanlarından oluşan Babacan Central’ın bir bloğu home-ofis olarak size özel tasarlandı.
Cadde Dükkanları ile yarattığımız konsept sokaklarında, gurme sokağında ve markalar sokağında keyifle zaman geçirecek, dilediğiniz markalardan alışveriş yapacak ve farklı lezzetlerin tadını çıkaracaksınız.

Lüks ve konforu, sunduğu sosyal alanlarıyla donatan İstanbul’un en yeni, en kentli projesi Babacan Central’da yaşamak isteyeceksiniz.

Babacan Central’ın tüm ofislerinde ferah balkonlar bulunuyor.

Babacan Central, tüm ulaşım akslarının merkezinde, E-5 üzerinde inşa ediliyor.

Tem Bağlantı yolunun Metrobüs, metro duraklarına yürüme mesafesinde olan

Babacan Central, ofis çalışanları ve toplu taşıma tercih edenler için gerçek bir lüks sunuyor.

Babacan Central Hem Yatırımcısına Hem Sakinlerine Keyif Ve Konfor Sunuyor.

Keyifli ve konforlu vakit geçirmeniz için her türlü imkânı sunan projemizin bu anlamda en öne çıkan ayrıcalığı cadde dükkanları.