Montenegro’nun 650.000 nüfusa sahip olduğunu ancak yaz aylarında ülke genelinde nüfusun 3 milyonu aştığını belirten Maya Montenegro CEO’su Gani Uğur Bozel, “Montenegro en büyük gelir kapılarından biri olan turizm, emlak konusundaki sıkıntıları da açığa çıkarıyor. “Lüks Servisli Apartman Kompleksi” sistemine sahip Tivat’ta gerçekleştirdiğimiz projemiz Bayview Hills Montenegro ile yatırımcılarımıza hem Avrupa’da ev sahibi olma fırsatı hem de Euro bazlı yüksek kira getirisi avantajı sunuyoruz.” diye konuştu.

69.500 Euro’dan Başlayan Fiyatlar ve 36 Aya Varan Vade Avantajı

Avrupa’da konut sahibi olmanın artık hayal olmaktan çıktığını dile getiren Gani Uğur Bozel, Adriyatik’in İncisi Montenegro’da cazip fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabileceğinin altını çiziyor. “Vade farksız 24 ay taksitle ve 69.500 Euro’dan başlayan fiyatlarla hem tatillerini geçirebilecekleri hem de yılın diğer günlerinde kira getirisi alabilecekleri,  ülkenin en önemli marinalarına sahip Tivat’ta, otoparkından bile Adriyatik’i izleyebilecekleri bir eve sahip olma fırsatı sunuyoruz. Sınırlı sayıda daireyi kapsayan kampanyamız yoğun ilgi görüyor.”   

Ekim Ayında Teslim Edilecek

Avrupa'nın en lüks lokasyonlarından biri olan Porto Montenegro ile UNESCO koruması altındaki tarihi eski Kotor şehri arasında mükemmel bir konumda bulunan Bayview Hills Montenegro, uluslararası Tivat havalimanına 4 km mesafede inşa ediliyor. 

Tamamında Türk işçiliği ve Türk malzemesi kullanılan 1+1 ve stüdyo daireler barındıran 3 bloktan oluşan Bayview Hills Montenegro, Ekim ayında sakinleri ile buluşacak. Yatırımcılar, 36 aya uzayan vadeler sayesinde Ekim ayından itibaren dairelerini kiralayarak taksitlerini ödeme avantajı yakalayabilecekler. 

Avrupa’nın İnşaat Algısını Değiştiriyoruz

Avrupa’da var olan inşaat algısını değiştirmeyi hedeflediklerini belirten Maya Montenegro CEO’su Gani Uğur Bozel, “Avrupa genelinde dairelerin mutfaksız ve otoparksız teslim edilme geleneği var. Bayview Hills projemizde yatırımcılarımıza hem açık hem de kapalı otopark hakkı vererek yaklaşık 15.000 Euro’luk bir ek maliyetten kurtarıyoruz. Mutfaklarımız da tüm ankastreleri ve mobilyaları ile birlikte teslim ediyoruz.” dedi. Bozel, Lüks Servisli Apartman Kompleksi sistemi kapsamında dairelerini hemen kiraya vermek isteyen yatırımcıları için elektrikli ev aletlerinden havluya kadar bir evde ihtiyaç duyulan tüm eşyaları içeren alternatifli mobilya paketleri ile dekorasyon hizmeti de sunduklarını belirtti.