Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat’ın prestijli projesi Arul Park Konutları’nın iklimlendirme sistemleri için tercihi Toshiba Multi Klima Sistemleri oldu.

En son klima teknolojisi ve sağladığı optimum performans ile yaşam kalitesinin iyileştirilmesinde önemli rol sahibi olan Toshiba Multi Klima Sistemleri, 2.818 metrekare alana sahip 2 blok, 51 daire ve dükkândan oluşan Arul Park Konutları’nın sakinlerine konfor sağlayacak. 2021 yılının Mayıs ayında bitmesi planlanan projeye 51 adet Toshiba Multi dış ünite ve 121 adet Toshiba Multi Duvar Tipi iç ünite uygulanacak. 

Az Yer Kaplayan, Esnek ve Tasarruflu

Hafif, esnek ve kompakt yapısı ile dikkat çeken, 5 adet iç üniteyi çalıştırabilecek kapasitede tasarlanan Japon teknolojisine sahip klima sistemleri, düşük enerji tüketimiyle en iyi performansı sunarak enerji verimliliğini artırıyor ve önemli ölçüde işletme maliyetlerini azaltıyor. Ayrıca tüm iç üniteler hem kablolu hem kablosuz kumandalar ile kontrol edilebildiği gibi Wi-Fi modülü ile uzaktan kontrol sağlanabiliyor.