Bölgenin en yeşil alanında, estetik ve sanatın kaynağı olmayı amaçlayan proje şehir hayatına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Huzurunuz ve Konforunuz İçin...

Artea Bahçeşehir 1

Yatay yasam konseptli Artea Bahçeşehir en son inşaat teknolojisinin, kaliteli yapı malzemelerinin, birinci sınıf işçiliğin ve modern mimari tasarımın birleştiği A+ konfor anlayışı ile inşa edildi. Yüksek tavan, yerden ısıtma, günün istediğiniz anında hoşça vakit geçirebileceğiniz tüm odaların manzaraya açıldığı size özel bahçe ve sosyal alanları ile rahatınız için yenilikçi tasarımlar.

Ulaşılabilir Lüks...

Konut ve yaşam alanı anlamında Bahçeşehirde olmayan bir lüksü getiren Artea Yapı, Bahçeşehir projesinde bahçeden evinize gireceğiniz, yeşilin tüm tonlarının gözlerinizi kamaştıracağı çocuklarınızın bahçede oynarken sizde onlarla vakit geçireceğiniz, doğayı ve lüksü villa konforunda, Bahçeşehirde yaşayacaksınız. 26 bin metrekarelik proje alanı, Bahçeşehirin kalbinde olsa da yeşillikler içinde bambaşka bir atmosfer oluşturuyor. İçinde gezilebilen ve her eve min 2 araçlık otopark alanı ayrılan projede Vadi manzarası, göz teması kurulabilecek doğa manzarasıyla tam bir koru yaşamı sunuyor.

Huzur ve Güven...

Artea Bahçeşehir, Sakin ve huzurlu olduğu kadar güvenli bir ortama sahiptir. Site birçok noktada bulunan kapalı devre güvenlik kameraları profesyonel güvenlik görevlileri ile 7/24 koruma altındadır. Sitedeki tesisler ve sosyal alanlarda güvenlik nedeniyle sadece Artea Bahçeşehir sakinlerine açıktır. Herkesin birbirini tanıdığı o eski güvenli mahalle kavramı, burada yasamakta ve yasatılmaktadır.

Lüks ve Konfor...

Banyo, sakinliği ve huzuru temsil eder. Günlük stresten uzaklaşıp günün yorgunluğunu unutacağınız mükemmel tasarlanmış bir banyo ile yorgunluğa veda güne ‘’merhaba’’ deyin. ArteA+ Bahçeşehirde her şey, sizin ve ailenizin konforu ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı.

Kişisel Çözümler...

Her detayı incelikle düşünülmüş Farkını mimarisi ile ortaya koyan projede, lüks ve konforu 3 metre tavan yüksekliği olan evlerde ArteA+ ile her gün hissedeceksiniz. Artea Bahçeşehirde tüm odalar taşıyıcı sistemden bağımsız kişiselleştirilebilir.

Artea Bahçeşehir Projesinden villa alınır mı alınmaz mı bölge uzmanlarının fikirlerine başvurmanız tavsiye ederim bölgede yıllardır hizmet veren bir çok emlakçılar var satış ve bölge konusunda uzmanlar size doğru ve tarafsız bilgi verecçekleridir.

Artea Bahçeşehir Lokasyon

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarı 647 Ada 4 Parsel Başakşehir / Istanbul
Tel : 0212 544 1 544