21-29 Temmuz tarihleri arasında, Anthony Hopkins, Nicole Kidman ve Antonio Banderas gibi dünya yıldızları, birbirinden sürükleyici 5 filmle FilmBox Extra ekranlarında yer alıyor. Üçü gerilim, ikisi aksiyon türündeki bu filmler, heyecan dozunu ve film izleme keyfini sürekli yukarıya çekiyor.

Ölümcül Takip (Blitz) – 21 Temmuz Perşembe,  Saat: 13:25

Başarılı ve sert bir polis olan Tom Brant, şehre korku salan Blitz adlı seri katili yakalamak için görevlendirilir. Olaylar geliştikçe işin içinde kendisinin de olduğunu, birilerinin onu hedef yaptığını anlar. Uyuşturucudan kurtulmaya çalışan arkadaşını tehdit eden Blitz'in listesinde Brant te mi vardır?

 FilmBox Extra 1

Karanlık Yolculuk (Donnie Darko) – 24 Temmuz Pazar,  Saat: 19:30

Brokeback Mountain ve Zodiac gibi filmlerle başarılı kariyerini sürdüren Jake Gyllenhaal'ın keşfedilmesinde önemli bir rol oynayan filmde,  Donnie Darko adında 16 yaşında bir genç, bazı gerçek olmayan görüntüler görmeye başlıyor. Özellikle de tavşan kostümlü bir adam beliriyor sık sık. Çevresiyle uyum sorunu yaşayan genç, ailesinin ve okulun kendisi için çizdiği yoldan ayrılıp esrarengiz misafirinin izinden gidecektir.

Kara Altın (Black Gold) – 25 Temmuz Pazartesi,  Saat: 16:20

Tibet’te Yedi Yıl (Seven Years in Tibet) ve Kapıdaki Düşman (Enemy at the Gates) gibi filmlerle sinema dünyasında büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı yönetmen Jean-Jacques Annaud bu kez kamerasını Arap dünyasına ve günümüzün güç sembolü olan petrolün bulunduğu günlere çeviriyor. Başrolünde ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın olduğu film, Arabistan’da petrolün bulunmasını ve ardından yavaş yavaş altın değerinde önem kazanmasını, petrolün yol açtığı rekabeti genç bir prensin gözünden anlatıyor.

 

İnsan Lekesi (Human Stain) – 26 Temmuz Salı,  Saat: 02:35

Yönetmenliğini sinema tarihinin önemli filmlerinden Kramer Kramer’e Karşı’nın yönetmeni Robert Benton’ın üstlendiği, başrollerini Anthony Hopkins ve Nicole Kidman’ın paylaştığı filmde, ABD'nin en prestijli üniversitelerinden birinde iyi bir kariyeri olan Coleman Silk seçkin bir profesördür. Bir temizlik işçisiyle olan evlilik dışı ilişkisi ortaya çıktığında, 50 yıldır en yakınlarından bile sakladığı bazı sırlar ortaya çıkarak hayatını alt üst etmek üzeredir. Arkadaşlık ettiği yazar Nathan Zuckerman, Silk'in ilişkisi üzerine eğildiğinde tüm bu sırlar yavaş yavaş ortaya çıkmak durumunda kalır. Silk'in bilinenden çok daha farklı bir kişisel tarihi olduğu çarpıcı bir şekilde kendini belli eder.

 

İntikam Meleği (Peppermint) – 29 Temmuz Cuma,  Saat: 01:30

Jennifer Garner'ın başrolünde yer aldığı İntikam Meleği; vahşi bir saldırıda kocası ve kızı öldürülen Riley'nin, ailesinin katillerine karşı açtığı savaşı ve intikam mücadelesini konu ediniyor. Genç anne Riley, kocası ve kızının vahşice öldürülmesiyle sonuçlanan bir saldırıda yaralanmış ve komaya girmiştir. Kendisine geldikten sonra adaletin sağlanması için çabalayan Riley, sistemin ailesinin katillerini koruduğunu fark eder. Sistemdeki bu yozlaşma Riley'nin örnek bir vatandaştan bir şehir gerillasına dönüşmesine neden olur. Bunca zaman çektiği acıdan güç alan ve hayal kırıklığını kişisel motivasyon kaynağına çeviren Riley, durdurulamaz bir güç haline gelmek için yıllarını zihnini, bedenini ve ruhunu eğiterek geçirir. Riley şimdi kendi adaletini sağlamak için yeraltı dünyasından, polisten ve FBI'dan bir adım önde olmalıdır

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca www.filmbox.com web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

 

SPI International Hakkında 

42 televizyon kanalı ve farklı dijital ürünleriyle 6 kıtada faaliyet gösteren global bir medya şirketi olan SPI International (bir CANAL+ şirketidir), yayıncılık ve içerik dağıtımı alanlarında dünyanın önde gelen oyuncuları arasında yer almaktadır. SPI International, Polonya, Çekya, Romanya, Sırbistan ve Hollanda gibi önemli Avrupa pazarları başta olmak üzere Doğu ve Orta Avrupa, Batı Avrupa, BDT ve Eski-Yugoslavya bölgelerinde çeşitli ücretli ve ücretsiz TV kanallarının operatörlüğünü üstlenmektedir. SPI Group; FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi gibi izleyicilerin evlerinde aşina oldukları köklü markaların ve farklı tematik kanalların yanı sıra aralarında FilmBox+’nın da yer aldığı streaming (dijital anlık yayın akışı) servislerini de bünyesinde birleştirmektedir. Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde abonelerinde düzenli yayınlarına ve seç-izle içeriklerine ulaşma imkanı sunmaktadır. Önde gelen film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliğini uluslararası pazarda 25 yılı aşkın bir süredir sürdüren SPI International, büyük lisans tedarikçileri işbirliğiyle yüksek talep gören ilgi çekici içerikler sunar. www.spiintl.com