Benzin fişlerinin düzenli olarak toplanması, saklanması ve zamanında muhasebeye iletilmesi iş yükünü arttırır ve zaman zaman ihmal edilebilir. Tam olarak muhasebeye iletilmeyen akaryakıt fişleri, akaryakıt harcamalarını gider olarak gösterememeniz ve dolayısı ile daha çok kar etmiş gözükerek, daha çok gelir vergisi ödemeniz anlamına gelecektir. Oysaki gayrimenkul danışmanı olarak kullandığınız araçların akaryakıt faturalarının %70’ine kadarı gider olarak gösterebilirsiniz.

 

Sizleri hem fiş toplama derdinden hem de topladığınız fişlerin kaybolma, kullanılamaz hale gelmesi risklerinden koruyacak çözüm ise Şirket Aracım ile OPET’in taşıt tanıma sistemi Otobil’e geçmek.

 

Şirket aracım ile Otobil’e geçtiğinizde düzenli olarak gönderdiğimiz e-faturalar ile akaryakıt harcamalarınızı daha kolay muhasebeleştirip, gider olarak gösterebilirsin. Üstelik temassız ödeme avantajından faydalanabilir, akaryakıt alımlarını takip edebilir ve yanlış yakıt riskinden korunabilirsiniz. Sen de hesabını bilen bir gayrimenkul danışmanı isen senin için harika bir de haberimiz var; Şirket Aracım ile Otobil’e geçen gayrimenkul danışmanları akaryakıtlarını indirimli olarak alabilirler. Sen de OTOBİL avantajlarından yararlanmak için hemen iletişime geç.